En LO

2011-02-26, kl 10:47:17
Tänkte att jag skulle passa på att lägga ut en LO jag gjort till min äldsta dotters album. Jag är inte så bra på att föreviga mina alster så nu kan jag känna mig riktigt stolt som fick fingrarna ur och tog kort på detta. :-)
En LO som beskriver min kärlek för min äldtsa dotter. Det är sällan vi två är på samma bild men jag lyckades finna ett, där vi ligger i en hängmatta och njuter av att bara vara.

/Maria

Vinnarna i Januaris månadstävling

2011-02-10, kl 12:27:17

Så har jag nöjet att presentera våra vinnare i Januaris månadstävling! Ja, det blev två stycken, en som vi pysslare har röstat fram och en som var favorit hos Moma. Jag ville att Monica som ritat och inspirerat med sin skiss skulle få se bidragen och meddela sin favorit. 

Först ut är vinnaren som vi röstat fram, och det är:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
VELONA !!! Med sitt bidrag "killen i trappen"


Så har vi kommit till extra vinnaren, som Moma hade som favorit. Vi har också fått en motivering som löd så här:
Bidrag fyra har klarat av att inspireras av både skiss och färgskala tycker jag och ändå gjort sin egen tolkning gemom att vända på layouten, och komplettera färgakalan efter eget huvud. När jag skapade skissen hade jag en ganska stilren layout i tankarna och det är verkligen bidrag fyra. Kram Moma

Bidrag fyra kommer från ERIKA !!!


Jag säger GRATTIS!! till Er båda och pm:a Er adress till mig så kommer ett litet paket till Er.

Kram från mig,

Ejja


FEBRUARI Månadstävling

2011-02-03, kl 10:49:25
Ny månad och ny tävling för Er Pysslare!

Denna månad får Ni skapa ganska fritt, med betoning på ganska *ler*. Jag vill att Ni skapar en layout, ett kort eller altrar något där ordet FEBRUARI ska få styra Er lite.

Det jag menar är att ni får använda vad ni vill när det gäller material, tekniker och verktyg, MEN det som finns med måste kunna kopplas till bokstäverna i ordet... T.ex. F=filt, E=edge chaper osv.
Ni får självklart använda mer material, andra verktyg och tekniker som inte kan kopplas till ordet, men alla bokstäver från FEBRUARI måste finnas med/ha en förklaring.

Jag hoppas Ni förstår hur jag menar, har Ni funderingar så är det bara att maila till pysslarna@gmail.com och ställa Er fråga.

Jag önskar Ert bidrag senast 28 februari och Ni mailar in det till pysslarna@gmail.com, och jag vill att Ni skriver en förklaring, vad Ni använt/hur Ni gjort (F=x E=?B=.... osv).

Scrappa lugnt och på Ert speciella och personliga sätt!

Hej från mig,
Ejja

Bidrag till Januari månadstävling!

2011-02-01, kl 13:18:12

Wow, så många bidrag vi fått in till månadstävlingen i januari!! Jätteroligt att så många ville vara med, hela 9 st finfina bidrag som vi nu ska kika på.

Bidrag nr.1


Bidrag nr.2


Bidrag nr.3


Bidrag nr.4


Bidrag nr.5


Bidrag nr.6

Bidrag nr.7

Bidrag nr.8

Bidrag nr.9

Av dessa fina bidrag ska vi nu kära medlemmar rösta fram en vinnare och det gör vi i vårt forum. Jag önskar Er röst senast söndag 6/2.

Jag vill återigen tacka för Era fina bidrag, jättekul att så många ville vara med.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Hej från mig,
Ejja