Vinnaren i Majs månadstävling

2011-06-20, kl 13:59:40
Tiden är väldigt inne att presentera vinnaren i Maj månadstävling!

Det blev ingen mindre än .... Blommig!!... med bidrag nr.3.

STORT GRATTÌS!!!


Din vinst dyker upp hos dig inom kort!

Hej från mig,
Ejja

Sommar och semester...

2011-06-13, kl 22:04:17
Äntligen är sommaren här, och för de allra flesta betyder det semestertider... vilket också brukar innebära att kameran får vara med en hel del! Det är så mysigt att kunna plocka fram alla fina och somriga semesterbilder sedan när vinterkylan är som värst, och drömma sig bort... Och så roligt att scrappa alla dessa härliga semester-minnen!
Ett av mina bästa semester-minnen är när vi för några år sedan var på en semesterresa till Cypern. Tänkte visa några LO´s jag scrappat från den resan och samtidigt passa på att önska er alla en härlig, solig och underbar sommar! 
Kom ihåg att fota mycket nu i sommar och om solen mot förmodan skulle lysa med sin frånvaro så tänk på att regniga dagar är perfekta scrapping-dagar!
/Birgitta

Sommarens tävling

2011-06-09, kl 23:10:24

Några dagar in i juni tycker jag det är dags att presentera en ny månadstävling. Den kommer att sträcka sig över två månader, så Ni kära medlemar i Klubben Pysslarna får fram till 31 juli på Er att scrappa ett alster (LO, kort, altrat).

Tävlingen är att återigen inspireras av en skiss och tolka den på Ert egna lilla vis.

Skissen har vi här:

Jag väljer att lämna plats för Er egen placering av ev. önskad dekoration och annat. Helt enkelt, en enkel skiss att vrida vända och tolka helt fritt.
Jag hoppas att Ni finner inspiration och lust att scrappa till vår sommar tävling.

Jag önskar Er en hälig sommar, med en i alla fall liten stund då och då med pyssel. Sedan ser jag självklart fram emot Era bidrag, som Ni (medlemmar) mailar in till pysslarna@gmail.com .  Vi önskar Era bidrag senast 31/7.
Bidragen kommer att läggas upp allt efter som de dyker upp i vår mail.

Trevlig sommar önskar jag Er alla!

Kram från mig,
Ejja


Sista bidragen till maj månadstävlig

2011-06-03, kl 19:26:55
Vi fick in två bidrag till, till maj månadstävling. Jättekkul att så många tyckte om skissen, och det är så roligt att se alla olika tolkningen.
TACK till Er alla som skickat in Era bidrag!

Här kommer det två sista bidragen...

Bidrag nr.4Bidrag nr.5


Jag önskar Er alla en trevlig fredagskväll och jag kommer att lägga ut alla bidrag för röstning för Er kära Pysslarna-medlemmar på söndag.

Hej från mig,
Eivor