Scrapträff och årsmöte i Högsön 15-16 januari

Nästa scrapträff blir i Högsöns bygdegård. Vi kör igång kl.9.00 på lördag. Årsmötet kommer att hållas under lördagen.

Klubben bjuder på kaffe/te/mjölk/socker. De som vill får gärna baka och ta med. Klubben bjuder inte på smörgåsar/fikabröd.
Det finns fullt utrustat kök samt micro.

Högsön ligger ca 15 km utanför Råneå. Från Luleå tar ni E4:an norrut, ni passerar Råneå och efter några km kommer ni till Strömsund. Där tar ni vänster (skyltat Högsön 6 km) in efter en väldigt krokig väg. När ni kommer till skylten Högsön är det första huset på höger sida, skyltat Bygdegården.
Kommer ni från Kalix svänger ni av mot Avafors/Vitå ca 1 mil efter Töre, kör inåt landet i ca 3 km tills ni kommer till skylten Högsön, första vägen till vänster efter skylten, sväng vänster i fyrvägskorsningen, fortsätt några hundra meter - sedan ser ni ett gult hus till vänster, skyltat Bygdegården. Om ni har svårt att hitta får ni gärna ringa på 070-366 58 06.

Närmaste affär finns i Jämtön ca 10 km eller Töre/Råneå ca 15 km.

Jag och Birgitta tänkte laga mat och fixa så att det finns mackor till träffen till en kostnad av 20 kr/dag för mackor och lunch till självkostnadspris. Mest praktiskt är att vi äter gemensamt - tidpunkt kan vi bestämma då. Naturligtvis är det helt frivilligt och de som vill kan ta med egen mat/mackor eller om ni vill fara iväg och äta.

Vi vill att Ni som är intresserade av att köpa mat och/eller mackor meddelar detta till mig via pm eller mejl: velona76@yahoo.se

Anmäl er senast 9 januari genom att skicka pm eller mejla velona76@yahoo.se
Meddela om ni kommer båda dagarna eller endast lördag alt. söndag.

Ni är varmt välkomna! // Veronica

KOMMENTARER:


Lämna din kommentar här:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (visas ej)


Adress tíll din blogg/hemsida:


Kommentar:

Trackback