Mässan

Nu är det dags att göra om förra årets succé. Norra norrlands enda Pysselmässa. Mässan kommer att äga rum i Luleå den 4-5 april 2009.

Lokalen heter Blackis (Svartöstans Folketshus) och ligger i Svartöstan, Luleå (ca 4 km från Luleå centrum):


Gatan heter Skepparegatan om du vill söka vägbeskrivning på eniro.se


Busslinjer som går hit är nr 7. Du hittar tidtabell på www.llt.lulea.se

Det går även fint att ta bilen hit. Det finns gott om parkeringsmöjligheter bakom lokalen.


Det kommer att vara en mässa som riktar sig inte bara till scrappare utan även andra som gör annat pyssel, t.ex. pärlar eller handarbetar.

Under mässan kommer det även att vara en scrapträff/pärlträff med massor med roliga utmaningar, workshops och demos.


Kostnad:

Träffen kostar: 120:- för medlemmar i klubben Pysslarna,  220 kr för icke medlemmar

I avgiften ingår, inträde till mässan, deltagande i träffen med olika utmaningar, workshopar och  fika så långt lagret räcker.


Det kostar 40 kr för att bara komma och shoppa under helgen. Fri entré för män! Ingen föranmälan behövs.


Tid:

Mässan är öppen lördag: 10.00 - 18.00

Träffen är öppen lördag: 09.00-00.00

Mässan öppen söndag: 10-15

Träffen öppen söndag  09-16


Anmälan och betalning:

Till scrapträffen/pärlträffen är det begränsat antal platser och det är först till kvar som gäller. Sista anmälningsdag för att deltaga på träffen under pysselmässan är den 15:e mars.

Du har en garanterad plats först när du har betalat. Du skickar ett mail  till : pysselmassalulea@gmail.com och anmäler dig. Då får du en bekräftelse via mail och ett nummer. Sedan kan du betala in avgiften betalning görs till  PG 492340-5. När du betalar uppger du ditt namn och numret du får vid anmälan. 

Det är också ditt nummer i tävlingarna under helgen.

Det kostar 40 kr för att komma och shoppa fri entré för män! Ingen föranmälan behövs.


Övrig Info:

Till träffen ska du ha med dig pysselgrejer (eller så shoppar du det på mässan) egen kaffekopp och innetofflor/sockar.


Workshops:


Workshop 1

Pysselgumman håller en workshop under lördagen. Den kommer att köras två gånger och det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Du anmäler dig till workshopen på pysslarna@gmail.com och märker ditt mail med anmälan till pysselgummans workshop. I mailet uppger du ditt namn och mailadress. Vi kommer att återkomma med om du har fått en plats och vilken tid du har fått. För att deltaga på denna workshop behöver du köpa ett kitt från scrapateljén.   Workshoppen går ut på att göra ett minialbum.

I kittet ingår:

1 paket med glittriga Die Cuts ca, 47 st

3 Crate papper

1 cardstock

1 kulkedja

Beskrivning

 Materialet räcker till fler sidor än 4 som vi hinner göra på kursen.

Mer info med materiallista kommer senare.

Beställ så här:

1. Skicka ett mail till info@scrap-ateljen.se Ange vilken kit ni vill ha rosa eller grönt. Ange också namn och mailadress.

2.   betala in 110 .- till PG 615 09 40 - 2 senast 25/3

  

Workshop 2
Pearlized -nybörjare. Anmälan sker till pysslarna@gmail.com och du märker ditt mail med anmälan till pearlized workshop. I mailet uppger du ditt namn och mailadress. Materialet för workshoppen kostar 50:- och betalas på plats. Har man egna tänger får man gärna ta det men vi kommer ha med
oss också.

Workshop 3
Pearlized - avancerad. Anmälan sker till pysslarna@gmail.com och du märker ditt mail med anmälan till pearlized workshop. I mailet uppger du ditt namn och mailadress.
Vi gör ett armband materialet till workshoppen kostar 70:-Då ingår allt (glassbeads, tråd, miyukipärlor och lås).
 


Workshop 4

Limmo-design håller i en workshop i tovning. Anmälan sker till pysslarna@gmail.com och du märker ditt mail med anmälan till Limmo-design workshop. I mailet uppger du ditt namn och mailadress.

Du får prova på både våt- och torrtovning och lära dig om ull som material. Prova att tova en brosch, en hemlig liten gömma eller något helt annat, endast fantasin sätter gränser! Kostnad 175 kronor, betalas senast 27/3. För betalningsuppgifter, maila info@limmo-design.seWorkshop 5
Limmo-design håller i en workshop i stickning. Anmälan sker till pysslarna@gmail.com och du märker ditt mail med anmälan till Limmo-design workshop. I mailet uppger du ditt namn och mailadress.

En workshop för dig som aldrig stickat förut eller inte stickat på länge. Du får lära dig grunderna och prova på att sticka ett par pulsvärmare eller en mönstrad disktrasa. Kostnad 175 kronor, betalas senast 27/3. För betalningsuppgifter, maila info@limmo-design.se


 

Ännu en rolig workshop är inplanerad men när detaljerna är helt klara återkommer vi.


 Till workshopsen är det begränsat antal platser och först till kvarn gäller.


Tävlingar:

Pearlized tävlingskitt kostar 100:- och går att beställa via deras hemsida, kittet får du på mässan. För att deltaga i en av tävlingarna behöver man detta kitt.Pagoni tävlingskitt - Black Silver kostar 100:-. Du skickar ett mail till pysslarna@gmail.com och beställer detta kitt. Kittet får du sedan betala och hämta ut hos Pagoni på mässan. Kika in på http://www.pagoni.se/ och klicka på tävlingar/mässor
 
Pagonis tävlingskittPysslarnas scrapkitt - Under träffen kommer en av tävlingarna vara att skapa en LO eller ett kort eller något annat utifrån ett tävlingskitt som scrapklubben pysslarna har satt ihop. Kittet kostar 100 kr. Det doftar vår om det. Det finns ett begränsat antal kitt och det är först till kvarn som gäller. Du beställer ditt kitt via pysslarna@gmail.com och märker ditt mail med pysslarnas kitt, ditt namn och anmälningsnummer. Du hämtar och betalar ditt kitt när du anländer till träffen.

Företag som kommer på mässan:

Scrap-ateljen

Nettans scrapbooking4u

Pagoni

Kortkarin

Scrapoholic  

Skräppikulma

Scraphuset

Pearlized

Limmo-design
LAJM


Sponsorer:

mians scrap och design
Scrapoholic
Nettans scrapbooking4u
Pearlized
Lajm
Skräppikulma
Scraphuset
Pyssellyckan
Kortkarin
Lilla handarbetesboden
Weralena
Clas Ohlsson
My cards & Home
Floweret

Apidae/Sykompaniet
Scrap-Ataljen
Scrapstore

Scraphörnan
Slöjddetaljer
Stämpelfabriken
Pagoni
Scrapbook.etc
ahaScrapbooking

Panduro Hobby
Limmo-design
Änglafröjd

Demo:

Under helgen kommer det vara en del demos bland annat Tim Holtz mask och Tombowpennor


Mat:

I avgiften för träffen kommer det att ingå lättare fika så långt vårt lager räcker. Ca 1,5 km från lokalen ligger COOP och där finns det även Pizzerior. Vi kommer att ha Pizzalistor så att utkörning kan beställas. Det finns även micro i lokalen som du kan använda.


Vi som anordnar mässan är en Scrapbooking klubb som heter Pysslarna. Vi har medlemmar i norra Sverige, från Umeå till Gällivare. För mer info titta in på bloggen, http://pysslarna.blogg.se/


KOMMENTARER:


Lämna din kommentar här:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (visas ej)


Adress tíll din blogg/hemsida:


Kommentar:

Trackback