SCRAPTRÄFF I ANTNÄS DEN 19 JANUARI 2013 MED ÅRSMÖTE

Hej på er alla pysselsugna vänner 

Nu börjar pysselåret 2013 ! 

Lördag 19 januari 2013 klockan 13.00 i Antnäsgården är det årsmöte för Pysslarna. Årsmötet hålls i samband med en träff. 

Lokalen öppnar 09:00 och stänger 22:00 

Är du intresserad av att hålla i en workshop eller visa upp något du gjort är du jättevälkommen att höra av dig till mig. 

På träffen kommer ett loppisbord att finnas så ta chansen att städa ur gammalt pyssel. 

Anmälan till träff och årsmöte sker i forumet i PM till mig (blomman65) senast 17 januari. 

Kostnad för träffen är 40 kr. Kommer du bara på mötet är det så klart gratis! Klubben bjuder på kaffe och the. Baka gärna och bjud dina pysselkompisar. 
I byn finns en affär som har öppet 09-20.00. 

Till Sörbygården i Antnäs hittar du på följande sätt: 

Antnäs ligger ca 2 mil söder om Luleå längs E4an. Sväng av vid skylt mot Älvsbyn, Alvik, Antnäs. För er som kommer SÖDERifrån tar ni av höger för att sedan svänga vänster UNDER E4an. Kommer du norrifrån håller du av höger vid skyltarna. Ni är nu på Älvsbyvägen. 
Sväng 1:a vägen till VÄNSTER, samma väg som man svänger in om man ska till OK macken eller till Antnäs möbler. Följ den vägen rakt fram tills ni kommer till en T-korsning. Där tar ni HÖGER. Är ni rätt så ska ni då vara på Sörbyvägen. Sörbygården ligger på höger sida en liten bit bort. Sörbygården är ett gult enplansbyggnad med ingången mot vägen. Tror även det sitter en skylt ovan entren. 

Hoppas att nI hittar. Om inte ring mig 070-230 55 20. 

Vi vill gärna ha in Motioner/förslag från er medlemmar inför det nya pysselåret 2013. Skicka dem via mail senast 11 januari. 

Dagordning och Kallelse har mailats ut till samtliga medlemmar 

Välkommen önskar Eva och Carina

KOMMENTARER:


Lämna din kommentar här:

Ditt namn/alias:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (visas ej)


Adress tíll din blogg/hemsida:


Kommentar:

Trackback