Inspiration

2013-11-26, kl 21:22:00
Ännu ett julkort som inspiration. Milda och dova färger trivs jag bäst med när jag gör julkort. Papper bl.a. från Pion Design.
/ Veronica
 

Julkort

2013-11-25, kl 22:17:00
Ja, nu är julkortstillverkningen i full gång. Här har vi ett kort med en gran bestående av knappar - en av utmaningarna i vår sista cybercrop.
/ Veronica

November månadsutmaning

2013-11-08, kl 21:26:00
Ivriga att sätta tänderna i en riktig utmaning för vissa men säkert en klackspark för andra. Blev nämligen inspirerad av några alster som jag ramlade över där inställningen "Less is more" var väldigt tydlig. Jag har svårt att lämna min lo så naken, vill gärna fylla ut och tycker lätt det ser tomt ut. Sedan kör jag ofta på samma grunddesign.... Kanske fler är som jag??
Därför är denna månads medlemsutmaning "Less is More" och en liten skiss så ni får hjälp att bryta gamla mönster :)
 
Scrappa på och ert bidrag vill jag ha senast 30 november! / Veronica
 
 

Scrapträff Högsön

2013-11-07, kl 21:18:00
Årets sista scrapträff blir i Högsöns bygdegård. Vi kör igång kl.9.00 på lördag och sitter så länge vi nu orkar.

Klubben bjuder på kaffe/te/mjölk/socker. Det finns fullt utrustat kök samt micro. Träffen kostar 40 kr.

Högsön ligger ca 15 km utanför Råneå. Från Luleå tar ni E4:an norrut, ni passerar Råneå och efter några km kommer ni till Strömsund. Där tar ni vänster (skyltat Högsön 6 km) in efter en väldigt krokig väg. När ni kommer till skylten Högsön är det första huset på höger sida, skyltat Bygdegården (grönt hus).
Kommer ni från Kalix svänger ni av mot Avafors/Vitå ca 1 mil efter Töre, kör inåt landet i ca 3 km tills ni kommer till skylten Högsön, första vägen till vänster efter skylten, sväng vänster i fyrvägskorsningen, fortsätt några hundra meter - sedan ser ni ett grönt hus till vänster, skyltat Bygdegården. Om ni har svårt att hitta får ni gärna ringa på 070-366 58 06.

Närmaste affär finns i Töre och Råneå ca 15 km.

Ta gärna med egen lampa.

Vi tänkte äta julbord på lördag till självkostnadspris (100-150 kr). De som vill får naturligtvis ta med egen mat eller fara iväg och äta.
Vi vill att Ni anmäler er till träffen senast 18 november, uppge om Ni är intresserade av att äta julbord. Obs! Bindande anmälan! Meddela detta till mig via pm eller pysslarna@gmail.com

Ni är varmt välkomna!

Inspiration

2013-11-01, kl 08:21:00
Ja då är vi framme vid Allhelgona när vi traditionsenligt ska tända ljus på graven och hedra/minnas våra döda. Halloween å andra sidan som har sitt ursprung i Irland firades den 31 oktober hade mer karaktären av nyårsfirande eller skördefest. Det var onda andar i farten som behövde jagas bort. Det mer livliga busiga firandet som präglar Halloween slog igenom i Sverige i slutet av 1990-talet. 
Nu kan man kanske tycka att inspirationen borde ha med Halloween att göra men så är inte fallet. Idag ska Annelie få inspirera er med två grattiskort: 
/ Veronica