Bokslukare

2013-08-27, kl 22:51:10
I senaste numret av Inzpira hade de gjort bokslukare som håller koll på var i boken man är. Rafsade ihop en såhär på kvällskvisten och fick mersmak. Imorgon hoppas jag att sönerna gör mig sällskap i pysselrummet och gör några med riktiga huggtänder. Själv gjorde jag en väldigt "städad" variant. / Veronica

Scrapkit

2013-08-26, kl 21:55:44
Idag när jag kom hem från jobbet hade scrapkitet äntligen kommit! Är nybliven prenumerant och var så fruktansvärt nyfiken på hur kitet ser ut. Fina färger och roliga dekorationer om än jag inte riktigt förstår det här med konfettin som var med. Konstaterar att det är trendigt med kork och lite besviken över att det inte var med några pilar.. Iofs kan jag sy mig en pil, trodde att det här med att handsy på alstren var på väg bort men tydligen hänger det kvar ett tag till. Känner mig iallafall nöjd med det jag fick och peppad att börja skapa efter en lång svacka men är alldeles för trött för att börja ikväll. Här får ni ett litet smakprov;
/ Veronica

Redonkadoodles

2013-08-20, kl 15:51:12
Augusti är här, de är tillochmed den 20e idag och jag har inte alls hängt med. Systerson har fötts, valp har hämtats hem och jag har helt glömt bort att uppdatera här, jag ber så mycket om ursäkt. Bättring sker omgående!

Har hittat en kul sida med digitala stämplar att köpa. När jag såg en tutorial på dem här bilden jag inte låta bli.

Företaget heter Redonkadoodles (https://www.redonkadoodles.com/) kan du för 4$= ca 25 kr köpa fina digitala stämplar. Direkt efter betalning får du ett mail med filerna och du kan påbörja utskrift på en gång.
Har färglagt denna med mina Promarkers, något jag verkligen kommit igång med under denna sommar. Jag är definitivt inget proffs ännu men de är väldigt roligt och inspirerande. Kommer så småningom upp fler alster med målade objekt från mig.

I övrigt för klubbens räkning kör vi igång nu på lördag den 24:e i Råneås hembygdsgård. Välkomna dit och visa upp vad du gjort under sommaren eller samla inspiration för hösten.

Låt kreativiteten flöda!/ Susanna

Scrapträff 24 augusti

2013-08-07, kl 20:35:34
Träffen blir i Råneå i hembygdsgård från kl.9. Träffavgift är som vanligt 40 kr och klubben bjuder på kaffe/the och mjölk. Om någon är nyfiken på klubben är första träffen alltid gratis o kräver inget medlemskap. Anmälan görs i forumet eller via mail: pysslarna@gmail.com

Välkomna! /Veronica

Sommarinspiration

2013-08-05, kl 00:02:00
Så var vi då inne i augusti! Tänkte mjukstarta efter sommaruppehållet med ett kort som jag gjort. Ett enkelt kort utan krusiduller som inte är tänkt till någon speciell person. Tanken är att om jag ger bort det kan jag lägga till text eller dekoration som gör kortet lite personligare.
/ Veronica