Erbjudande

2013-05-15, kl 22:41:48
Medlemmar i Pysslarna har 10% rabatt på Ericas Hobby & Present som är en liten butik, fullproppad med hobbymaterial, garner, presentartiklar och hantverk. Återförsäljare för bl.a. Panduro Hobby, Slöjd-detaljer, Teddykompaniet.

Butiken finns på Kronan i H2 och har öppet må-tors 10-16 eller enligt överenskommelse. Telefonnr. 0920-43 40 53

Mixed media

2013-05-07, kl 22:57:52
Så är man hemkommen efter en inspirerande kvällsträff med tema mixed media. Fick inte så mycket gjort men det viktigaste är ju ändå att insupa inspiration för att sedan kunna skapa hemma i sin egen lilla vrå. Tänkte lägga ut lite bilder så att ni som inte hade möjlighet att komma också får ta del av det vi gjort.
Marja testade för första gången, skapade med en rasande hastighet och tavlan blev ju superfin!!
 
Grunden är gjord på Ulrikas tavla, ska bli spännande att se slutresultatet :-)
Eva hade ikväll uggletema, så här fina ugglor lär vi inte hitta i skogen så det är bara till att njuta.
 
 
Kvällens deltagare hade önskemål om en till träff med tema Mixed media innan sommaren så ni får hålla utkik.
 
Nyfiken på klubben? Varmt välkommen att komma på en träff tex 26 maj i Antnäs, tema receptbok men man får naturligtvis pyssla med precis vad man vill. Ha det gott! / Veronica

Kvällsträff tema Mixed media

2013-05-06, kl 09:09:35
Imorgon tisdag har vi kvällsträff i Luleå med tema Mixed media mellan kl.17-21. Jag har svårt att släppa lös; vill följa en skiss eller scraplifta så det här med mixed media är svårt för mig. Har dock inte gett upp utan har anmält mig till träffen och ska försöka få min tavla som jag påbörjade för ett halvår sedan färdig. Motiv?? Har ingen som helst aning ;-) / Veronica

Alla majbrasor.....

2013-05-05, kl 19:02:20
..... har nog slocknat vid det här laget och jag börjar på allvar känna att våren är här. Krattat och rensat i rabatterna och minsann sticker det inte fram en massa blad och knölar. Nu väntar jag bara på de första blommorna. Så här års ångrar jag alltid att jag inte grävde ner några vårlökar i höstas.

Förra månadens utmaning visade sig vara för svår eller helt enkelt inte nog inspirerande - inga tävlingsbidrag har jag att presentera.
Inte hänga läpp för det utan nya tag denna månad!
Inspireras av bilden och våren. Månadsutmaningen är öppen för alla medlemmar och vi vill ha in ert bidrag senast 31 maj. Lycka till!