Sista dagen...

2013-02-24, kl 18:49:23
..... på Cybercropen! Är det månne någon som suttit inne och scrappat i vacker vädret idag? Fram till midnatt har ni på er att lämna in bidragen!

Inspiration inför cybercrop

2013-02-12, kl 20:49:30
Tänkte fräscha upp minnet och tagga lite inför den stundande cc med att visa vinnarbidragen från Färgutmaningen och Scrapliften som vi hade i förra cybercropen. Gurra61's bidrag:
 
 
Annsias bidrag:
 
 
 
På torsdagkväll kör vi igång! / Velona
 
 

Alla hjärtans dag-inspiration

2013-02-11, kl 21:31:02
Så här inför alla hjärtans dag tänkte jag dela med mig av lite inspiration som jag letat fram på Pinterest. Pinterest är mitt nya beroende med så mycke fint inom alla möjliga kategorier. Njut;Är nu fylld med massa idéer, får bara se vad/hur mycket jag hinner göra:)

Brukar du fira alla hjärtans dag?
Är det bara en mysig dag, vanlig dag eller något alldeles speciellt? Kanske tillochmed en årsdag?

/ fru_gt

Vinnare i januari-tävlingen

2013-02-11, kl 21:25:41
Vinnare iblev Ejja med detta underbara alster i ljuvliga lila toner

grattis grattis!! / fru_gt

Bidrag till januari månadsutmaning

2013-02-04, kl 12:04:57
Utmaningen i januari bestod av att skapa ett alster utifrån den julklapp som pysseltomten kom med. Vi fick in dessa 8 fantastiskt fina bidrag:
Det delades ut två olika paket; ett i lila och ett i svarta toner. kiten innehöll papper, cardstock, blommor, band, metalldekorationer etc. och var fullt av inspiration.

Röstning sker via klubbens forum med PM till mig och ett fint pris väntar vinnaren.

Skulle du vilja bli medlem och få möjlighet att delta i årets planerade aktiviteter, skapa till månadernas utmaningar och få kontakt med en hel hop av norrländska scrappare?
Tyck då på knappen "Bli medlem" här ovanför. Årsavgiften är endast 200:- och för denna (lilla) summa får du tillgång till allt detta och även tillgång till vårat aktiva forum där vi delar kunskap och inspiration med varandra.
Nu under februari väntar en cybercrop där som du inte vill missa!!

Om du tvekar är du varmt välkommen att komma på en av våra träffar och se vad vi har för oss. Nästa tillfälle är den 9 mars i Luleå. Skicka att mail till pysslarna@gmail.com så ger vi dig närmare instruktioner. Och du, "test"-träffen är helt gratis

Hoppas ni alla har en bra dag!

/ Susanna aka fru_gt

Scrapträff 9 mars

2013-02-01, kl 13:45:00
Lite förhandsinfo om träffen som blir i Luleå. Då kommer Mari med sin webshop Scraptime att vara med. Hon föredrar kort som betalning. Gå in och kika på hennes webshop http://www.scraptime.se