Inspirationsdags

2009-09-24, kl 09:26:08

Så var det dags att köra igång med att hjälpa varandra att inspirera och att inspreraras. Vi börjar med en skiss och jag hoppas att Ni gillar den och skapar något efter den. Vi vill ju också gärna att Ni skickar in Era tolkningar till oss, pysslarna@gmail.com, vi lägger upp inkommande alster allt eftersom.

Skissen att tolka...Styrelsens tolkning...
 Blommig

 Ejja

Hoppas att Ni fått lite inspiration och så önskar Er alla en trevlig helg!

/Eivor
genom styrelsen

Scrapträff 3-4:e okt

2009-09-23, kl 15:19:28
Vill påminna Er alla om scrapträffen den 3-4e oktober som ordnas av NorthernLightScrappers. Ni medlemmar har fått mail om denna så jag hoppas att Ni har anmält Er, information om hur anmälan ska gå till finns i mailet och den klick bara länken ovan.

Har Ni inte anmält Er så gör det! Det kommer att bli en trevlig helg, med bl.a olika tävlingar och så kommer det att finnas butiker på plats om Ni är shoppingsugna!

Hoppas vi ses!

//EivorBilder från scrapträffen

2009-09-14, kl 18:57:12

Önskar att jag kunnat sätt ljud på bilderna jag ska visa från träffen vi hade 5:e september. Det var mycket surr, skratt och helt enkelt en härlig stämmning.
Tack till alla som kom och pysslade, som gjorde dagen till vad scrapbooking och träffar handlar om...glädje, gemenskap och att inspirera varandra.
Tack till butikerna, Skräppikulma och Pion Design,  som kom och erbjöd oss shopping!
Min favoritbild! Här finns allt man behöver på en träff...scrapsaker, vänner och godispåsen!

Tack än en gång allihopa för en lyckad dag och på återseende!

//Eivor