Inspiration till varandra #9

2009-11-25, kl 23:10:35
Vi vet ju alla vilken underbar hektiskt tid vi går till mötes...julen! Jag tänkte att vad passar bättre än att inspirera varandra med just det, JULEN?! Jag tycker vi ska visa alla härliga julkort vi gör till våra nära och kära. De layouter som berättar just det härliga julminnet osv.

Jag hoppas att Ni känner hur doften av glögg sprider sig och att julmusiken klingar fint i öronen, för nu går vi mot den underbara julen. Skicka in alster som helt enkelt har med JUL att göra till pysslarna@gmail.com så sprider vi lite julkänsla här hos Pysslarnas blogg!

 Ejja

Hoppas att Ni har tid och lust att pyssla i stugorna och att Ni också delar med Er till oss andra.
Delad glädje är dubbel glädje...

Scrapp lungt!

/Ejja

Adventskalender.

2009-11-24, kl 20:45:37

Hej alla glada scrappare!

Eftersom förra årets adventskalender var så uppskattat tänkte vi köra en repris i år.

Alla som är medlem i år är automatiskt med i lottdragningen så håll utkik här i bloggen, kanske blir det just ditt namn som dyker upp här.

Det bästa med det hela är att alla nya medlemmar som har betalat sin medlemsavgift för 2010 senast den 1 december 2009 också får vara med plus att vi bjuder på medlemskapet för resterande 2009.

Ni som vill bli medlem skickar ett mail till pysslarna@gmail.com där ni uppger namn, adress och mailadress.
Dit kan ni också höra av er med övriga frågor.


Tjingeling!

Styrelsen genom Sussi


Inspiration till varandra #8

2009-11-11, kl 11:11:22

Idag blir det ingen skiss som inspiration utan jag tänker att vi använder oss av ett ORD.
Ordet jag tänkte att vi ska använda ordet FAVORIT/FAVORITER.

Varför inte scrappa om ditt favorit godis, din favorit färg, favorit plats eller favorit klädesplagg?!
Jag har skapat en LO som inspiration och jag har drömt mig tillbaka till sommaren och scrappade om mina älskade sommarskor.Skicka gärna in Ert alster till oss pysslarna@gmail.com , så lägger vi upp dem här allt eftersom som inspiration. Våga dela med Er av Era fina alster jag vet finns hemma hos Er alla.


Önskar Er alla en trevlig dag!


/EjjaMånadsutmaning i November

2009-11-04, kl 14:23:27

Tyvärr så kan jag meddela att bidragen till månadsutmaingen i oktober har lyst med sin frånvaro. Jag hoppas att det inte är scrappsvacka vi hamnat i allihopa utan mer en tidsbrist :-)
Jag vet att det är många i klubben som trickar med swappar av olika slag och det är ju roligt, det får mig att tro att det är tidsbristen som dominerar. Jag har bestlutat att vi förlänger tiden för oktoberutmaningen lite och kör den november ut till 30/11.

Liten "påminnelse" om vad månadsutmaningen är...

Utmaningen består i att lifta LOen "en lugn stund" som Mette gjort, hoppas Ni gillar den och får lust att scrappa och vara med.


Mette har skapat denna LO som DT-uppdrag för Magdas.

Önskar att Ni när Ni skickar in Era bidrag uppger vad Ni "plockat" från LO. Maila in Ert bidrag till pysslarna@gmail.com senast 31/11.

Trevlig dag!


/Eivor