Vintage inspiration

2009-07-29, kl 11:41:24
Biltema tycker jag är en av de tråkigaste affärer som finns men när det ska spenderas lång tid där (önskat av min andra hälft) finns det tid att gå runt och titta på sånt som är lite intressant i alla fall. Jag sprang på följande receptbok (kostade 39.90):och tyckte den var perfekt för det ändamål jag behövde. Jag har länge tänkt göra mig en ny inspirationsbok till mina scrapidéer. Den förra gjorde jag när jag började scrappa för 3.5 år sedan och den är lite rörig. Med hjälp av de färdiga flikarna kan jag nu får lite ordning och reda på mina tankar och idéer. Jag rekomenderar er varmt att ha en inspirations bok. Där kan man skriva upp idéer man ser när man träffar andra, användbara internetadresser, klottra ner en skiss eller något annat som man inspireras av för att sedan plocka fram det när man ska sätta sig och scrappa.

Jag gillar murriga färger på papper och när det ser slitet och gammalt ut så eftersom anteckningsbladen i denna bok redan ser chalkade ut bestämde jag mig för att jag skulle göra denna i vintage stil.

Så här blev reslutatet:

Framsida


BaksidaMitt favoritmärke på papper är Prima därför kommer alla papper jag använde till boken från dem. På denna sida hittade jag en massa fina bilder att skriva ut och använda som dekorationer. Både bilden på flickan och det slitna pappret som jag satt making memories rub-ons på kommer från denna sida. På flikarna har jag använt mina magnetstämplar och pearlmaker.

Jag hoppas att detta inlägg inspirerar er att scrappa i vintagestil.
Skicka in dina vintage alster till pysslarna@gmail.com så att vi kan inspirera varandra

Gå nu lös med saxen, sandpappret och chalken, riv och slit och skapa vintage!

// Blommig som gästspelar som inspiratör.

Inspiration till varandra

2009-07-15, kl 15:31:12

Alla vet vi att det är semester tider och detta innebär för vår blogg, som Ni säkert sett, att uppdateringen inte blir lika ofta som jag planerat.
Har funderat och jag känner att det är lika bra att meddela att vi tar en liten paus på ett par veckor med "inspiration till varandra" och så tar vi nya tag en bit in i augusti.

Det jag vill passa på att påminna Er om är att vi har ju klubbens 
Sommarutmaning som Ni kan dyka ner i och så kan Ni alltid scrappa efter de inspirationer vi tidigare lagt ut. Som sagt de finns ju som inspiration...
Jag hoppas att Ni skickar in det Ni pysslar med till pysslarna@gmail.com. Det är alltid lika roligt att kunna visa vad Ni pysslar med.

Önskar Er trevliga dagar!

/Styrelsen
genom Eivor


Inspirationsalster x 2

2009-07-09, kl 12:49:55

Dags att visa fler inskickade alster som Ni alla kan inspireras av. Det är Birgitta som delar med sig av ett kort och en LO som hon scrappat efter färg inspirationerna som vi haft.

Vi tackar så hjärtligt för dina alster Birgitta.

Önskar Er alla en trevlig dag!

/Styrelsen
genom Eivor


Inspiration till varandra del V

2009-07-04, kl 01:04:55
På väg från vår stuga funderade jag lite på vad jag skulle ha för inspiration denna gång. Det jag såg från bilfönstret var  alla vackra träd, gröna ängar och gräsmattor. Då fick jag idéen om att inspirationen skulle gå i grönt.

Inspireras av bilderna nedan och scrappa i/med färnen grönt.
  Vi i styrelsen har gjort tolkningar och de blev såhär: 
 Blommig

 Ejja

 Scrappa lugnt och kom ihåg att Era scrappade alster är alltid välkomna till vår mail. 

Önskar vi Er alla en trevlig helg!


/Styrelsen 
genom Eivor  

Inspirationsalster till del IIII

2009-07-04, kl 00:08:39
Vi har nöjet att visa en härlig LO från Veronica. Tack för den fina tolkningen av skissen som du delar med dig av.Vi hoppas också att Ni andra blir inspirerade, att Ni får några förslag på hur man kan använda bl.a olika dekorationer och papper.

/Styrelsen
genom Eivor